Розроблення засобів діагностування феромагнетних елементів конструкцій - Почапський, Є. П. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Описана суть методу діагностування з використанням сигналів магнетопружної акустичної емісії (МАЕ). Представлені результати розрахунку параметрів накладного електромагнета для збудження сигналу МАЕ в феромагнетних елементах конструкцій. Описано магнетоакустичну вимірювальну систему, яка призначена для відбору та обробки інформації представленої сигналами МАЕ.