Пульсації струмів в обмотці статора асинхронного двигуна за наявності дефектів у стрижнях клітки ротора - Яцун, М. А.; Яцун, А. М.; Шуплат, О. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2018)
Визначені пульсації додаткових струмів в обмотці статора асинхронного двигуна за наявності дефектів у декількох стрижнях короткозамкненої клітки ротора в залежності від кількості дефектів, їх взаємного розташування, ковзання двигуна і кількості пар полюсів.