Спосіб підтримки високого рівня електричної міцності трансформаторного масла - Невзлин, Б. И.; Сырцов, А. И.; Джасим, Дж. М.Дж. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Запропоновано спосіб підтримки високого рівня найважливішої характеристики трансформаторної олії – електричної міцності шляхом підвищення солевмісту вологи, що знаходиться в олії