Розрахунок витрати вологої водяної пари за методом змінного перепаду тиску із стандартним звужувальним пристроєм - Лесовой, Л. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
Отримано нові рівняння розрахунку значень абсолютного тиску сухої насиченої пари, термодинамічної температури сухої насиченої пари та розроблений алгоритм розрахунку масової витрати вологої водяної пари за методом змінного перепаду тиску для обчислювачів витрати та кількості і вимірювальних комплексів