Аналіз ресурсних характеристик при неоднорідному потоці відмов виробів - Маловик, К. Н. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2011)
На підставі контрольного і граничного рівнів надійності виробів, песимістичного й оптимістичного прогнозів їх ресурсних характеристик, системної концепції забезпечення ресурсу проаналізовані процеси оцінювання і прогнозування ресурсних характеристик і показані зони прогнозування працездатності і ресурсоспроможності виробів