АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ КОНТРОЛЬНИХ ЛІЧИЛЬНИКІВ ГАЗУ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ТОЧНОСТІ ОБЛІКУ ПРИРОДНОГО ГАЗУ - Власюк, Я. М.; Середюк, О. Є.; Малісевич, В. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2009)
Проаналізований сучасний стан наукових і технічних напрацювань у сфері діагностування і перевіряння технічного стану лічильників і витратомірів природного газу. Обгрунтована доцільність застосування контрольних лічильників газу для підвищення точності обліку природного газу і розроблені техніко-метрологічні засади їх проектування і застосування