МАТЕМАТИЧЕСКАЯ МОДЕЛЬ ЭЛЕКТРИЧЕСКИХ СВОЙСТВ ЭМУЛЬСИИ ТИПА ВОДА В МАСЛЕ - Невзлин, Б. И.; Морозова, Д. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Запропонована математична модель електричних властивостей емульсії типу вода в маслі. Розглянуто теоретичні основи діелькометричного методу вимірів вологості рідин та діелектричні властивості рідин, що утворюють бінарні системи