ВИЗНАЧЕННЯ НАПРУЖЕНОГО СТАНУ БАРАБАННОЇ ТРУБИ ТА БАНДАЖУ ПРИ РОБОТІ СУШИЛЬНИХ АГРЕГАТІВ - Григорчук, Г. В.; Григорчук, Л. І. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2018)
Розглядається задача розрахунку оптимальної конструкції барабанної конвективної сушарки і бандажу, що дозволяє ефективно вирішувати проблему її комплексної роботи. Розв’язується задача підбору такої товщини шару бандажу, що дозволяє задовольняти певним міцністним характеристикам, що є необхідними для уникнення руйнування шару бандажу, а також вибору матеріалу бандажа у стику з трубою, який би дозволив компенсувати відповідні термічні напруження, що виникають в матеріалі труби в зонах значних температурних ґрадієнтів.