ОПРЕДЕЛЕНИЕ ПОКАЗАТЕЛЯ ГОТОВНОСТИ СИСТЕМЫ ДИАГНОСТИРОВАНИЯ ГЛУБИННО-НАСОСНЫХ ШТАНГОВЫХ УСТАНОВОК ДЛЯ ДОБЫЧИ НЕФТИ - Хашханов, И. Г.; Иванышин, В. П. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2007)
Розглянуто процедуру визначення показника готовності системи діагностування глибинно-насосних штангових установок, технічний стан штангової колони якої знаходиться під дією комплекса силових факторів і оцінюється за допомогою розробленого методу контролю. Отримані графіки залежності показників готовності глибинно-насосних штангових установок від періоду діагностування при використанні традиційного і запропонованого методу, який на 5 % дозволяє підвищити вірогідність діагностування стану цих установок