ІНФОРМАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ГАЗОПЕРЕКАЧУВАЛЬНИХ АГРЕГАТІВ ПРИРОДНОГО ГАЗУ - Гордійчук, М. І.; Копей, Б. В.; Беллауар, А.; Щупак, І. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2008)
Методом статистичного аналізу інформаційних показників газоперекачуючих агрегатів природного газу виявлені основні фактори, які впливають на технічний стан цих агрегатів. До таких факторів віднесені віброшвидкість підшипника № 1, горизонтальні і вертикальні складові амплітуди опорного підшипника і вертикальна складова амплітуди опорного підшипника