МАГНИТОМЕТРИЧЕСКАЯ УСТАНОВКА ДЛЯ ОПРЕДЕЛЕНИЯ МАГНИТНЫХ ПАРАМЕТРОВ ОБРАЗЦОВ ТОНКОГО СЛОЯ ФЕРРОМАГНИТНОГО МАТЕРИАЛА - Букреев, В. В.; Чурносов, А. П.; Швец, С. Н. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Приведені результати розробки магнітометричної установки, що призначена для вимірювання магнітних параметрів плівок. У якості магніточутливого елементу використовується ферозонд. Викладені розрахункові співвідношення, які дозволяють визначити намагніченість за величиною напруженості поля розсіювання. Приведені результати вимірювань