ПРИЛАД БЕЗДЕМОНТАЖНОГО КОНТРОЛЮ МЕТРОЛОГІЧНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ТЕРМОПЕРЕТВОРЮВАЧІВ - Щапов, П. Ф.; Муляров, В. В.; Гусельніков, О. В. (METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, 2010)
Розглянуті питання використання статистичних інформаційних технологій обробки апріорі не стаціонарних вимірювальних сигналів, що дозволяє контролювати метрологічні характеристики термоперетворювачів. Наведена схемна реалізація приладу бездемонтажного контролю метрологічних характеристик термоперетворювачів та принцип його роботи