ЗВЕДЕННЯ ВИТРАТНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ РЕОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ РІДИН ДО ЗАДАНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ
Keywords:
.Abstract
It is rotined that expense descriptions of measurings transformers of reologic parameters of liquids depend on a temperature and there is a necessity to present these parameters erected to the set temperature. The method of report of reologic parameters of liquids, measured by a bridge hydrodynamic transformer to the set temperature is offered
Downloads
Download data is not yet available.
References
1. Steffе J.F. Rheological methods in food process engeneering. – 1996. – 418 p.
2. Пістун Є.П., Крих Г., Леськів Г. Моделювання газогідродинамічних вимірювальних перетворювачів на мостових дросельних схемах із постійною витратою. // Методи та прилади контролю якості. – 2003. – №10. – С. 87-89.
3. Уилкинсон У.Л. Неньютоновские жидкости. – М.: Мир, 1964. – 216 с.
4. Чанг Дей Хан. Реология в процессах переработки полимеров. – М.: Химия, 1979. – 368 с.
5. Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых материалов. – М.: Лёг. и пищ. пром-сть, 1981. – 215с.
6. Крих Г.Б. Визначення реологічних параметрів томатних концентратів за допомогою гідродинамічного вимірювального пристрою. // Методи та прилади контролю якості. – 2002. – № 9. – С. 75-78.
7. Гринберг Н.Х. Вязкость и структурномеханические свойства томатопродуктов. – 1977. – № 9. – С. 39-40.
8. Крих Г.Б. Методика оброблення сигналів гідродинамічних вимірювальних перетворювачів реологічних параметрів неньютонівських рідин. // Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація / Вісник ДУ “Львівська політехніка”. – № 378. – 1999. – С. 86-88.
9. Крих Г.Б., Кіндер М.І. Визначення концентрації сухих речовин томатних концентратів за їх реологічними параметрами. // Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація / Вісник ДУ “Львівська політехніка”. – № 460. – 2002. – С. 117-122.
2. Пістун Є.П., Крих Г., Леськів Г. Моделювання газогідродинамічних вимірювальних перетворювачів на мостових дросельних схемах із постійною витратою. // Методи та прилади контролю якості. – 2003. – №10. – С. 87-89.
3. Уилкинсон У.Л. Неньютоновские жидкости. – М.: Мир, 1964. – 216 с.
4. Чанг Дей Хан. Реология в процессах переработки полимеров. – М.: Химия, 1979. – 368 с.
5. Мачихин Ю.А., Мачихин С.А. Инженерная реология пищевых материалов. – М.: Лёг. и пищ. пром-сть, 1981. – 215с.
6. Крих Г.Б. Визначення реологічних параметрів томатних концентратів за допомогою гідродинамічного вимірювального пристрою. // Методи та прилади контролю якості. – 2002. – № 9. – С. 75-78.
7. Гринберг Н.Х. Вязкость и структурномеханические свойства томатопродуктов. – 1977. – № 9. – С. 39-40.
8. Крих Г.Б. Методика оброблення сигналів гідродинамічних вимірювальних перетворювачів реологічних параметрів неньютонівських рідин. // Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація / Вісник ДУ “Львівська політехніка”. – № 378. – 1999. – С. 86-88.
9. Крих Г.Б., Кіндер М.І. Визначення концентрації сухих речовин томатних концентратів за їх реологічними параметрами. // Теплоенергетика. Інженерія довкілля. Автоматизація / Вісник ДУ “Львівська політехніка”. – № 460. – 2002. – С. 117-122.
Downloads
Published
2008-10-30
How to Cite
Пістун, Є. В., & Крих, Г. Б. (2008). ЗВЕДЕННЯ ВИТРАТНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ВИМІРЮВАЛЬНИХ ПЕРЕТВОРЮВАЧІВ РЕОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ РІДИН ДО ЗАДАНОЇ ТЕМПЕРАТУРИ. METHODS AND DEVICES OF QUALITY CONTROL, (2(21), 70–76. Retrieved from https://mpky.nung.edu.ua/index.php/mpky/article/view/201
Issue
Section
MEASUREMENT OF PHYSICAL AND MECHANICS PARAMETERS OF SUBSTANCES