МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВАГОМОСТІ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
Ключові слова:
.Анотація
Запропоновано метод формування якісного рівня продукції шляхом застосування гнучкого алгоритму, реалізація якого передбачає безпосередню участь споживача у визначенні коефіцієнтів вагомості та виборі переліку показників якості
Завантаження
Посилання
1. ДСТУ 2925-94 Якість продукції. Оцінювання якості. Терміни та визначення.
2.Шаповал М.І. Менеджмент якості. – Київ: “ Знання” , 2003- 475с.
2.Шаповал М.І. Менеджмент якості. – Київ: “ Знання” , 2003- 475с.
##submission.downloads##
Опубліковано
2007-03-20
Як цитувати
Бубела, Т. З., Бойко, Т. Г., Походило, Є. В., & Столярчук, П. Г. (2007). МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВАГОМОСТІ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ. Методи та прилади контролю якості, (1(18), 79–81. вилучено із https://mpky.nung.edu.ua/index.php/mpky/article/view/81
Номер
Розділ
МЕТОДИ ТА ПРИЛАДИ КОНТРОЛЮ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ