МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВАГОМОСТІ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ

Автор(и)

  • Т. З. Бубела Національний університет “Львівська політехніка”
  • Т. Г. Бойко Національний університет “Львівська політехніка”
  • Є. В. Походило Національний університет “Львівська політехніка”
  • П. Г. Столярчук Національний університет “Львівська політехніка”

Ключові слова:

.

Анотація

Запропоновано метод формування якісного рівня продукції шляхом застосування гнучкого алгоритму, реалізація якого передбачає безпосередню участь споживача у визначенні коефіцієнтів вагомості та виборі переліку показників якості

Завантаження

Посилання

1. ДСТУ 2925-94 Якість продукції. Оцінювання якості. Терміни та визначення.
2.Шаповал М.І. Менеджмент якості. – Київ: “ Знання” , 2003- 475с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2007-03-20

Як цитувати

Бубела, Т. З., Бойко, Т. Г., Походило, Є. В., & Столярчук, П. Г. (2007). МЕТОД ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ ВАГОМОСТІ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ. Методи та прилади контролю якості, (1(18), 79–81. вилучено із https://mpky.nung.edu.ua/index.php/mpky/article/view/81

Номер

Розділ

МЕТОДИ ТА ПРИЛАДИ КОНТРОЛЮ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ

Статті цього автора (авторів), які найбільше читають

1 2 > >>